El test

Què prefereixes, cent mil euros ara o un milió d’aquí a deu anys? Aquesta és la pregunta que està present durant tota la representació. El test és l’opera prima de Jordi Vallejo, que va obtenir el premi Fray Luís de Leon del 2014. La temporada passada ja va estar a la sala Muntaner i al teatre Alcázar de Madrid, en castellà, amb molt d’èxit de crítica i públic. Ara ha tornat a la Muntaner amb un canvi d’actors.

És una comèdia intel·ligent que presenta a quatre personatges joves, dues parelles,  que han tingut diferent sort a la vida i que, tot i que es coneixen des de fa molts anys, han anat evolucionant de manera molt diferent. A partir de la pregunta inicial, van sortint alguns secrets que tenien ben guardats i van demostrant que, encara que tothom té un preu, els diners no ho poden tot.

La interpretació de tots quatre  és molt bona i el ritme es manté durant tota la representació. La direcció de Cristina Clemente manté una certa tensió latent que justifiquen les diferents reaccions.

Una obra que passa molt bé i que te l’emportes a casa per seguir-hi pensant.

 

Autoria: Jordi Vallejo. Direcció: Cristina Clemente. Escenografia: Jordi Casanoves. Interpretació: Sergio Caballero, Dolo Beltran/Carme Poll, Clàudia Costas i David Vert

Fotos, vídeos i crítiques

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *