Bona escola a Sant Andreu!

La feina d’en Joan Chamorro és impressionant. Des de l’any 2006, treballant a l’escola municipal de música de Sant Andreu, ha aconseguit formar la Sant Andreu Jazz Band, una banda de musics molt joves i que toquen com a veterans. Moltes vegades acompanyen musics internacionals i aquests queden molt sorpresos de la qualitat de la banda i de la seva joventut. Recomano que accediu al seu blog i vegeu els vídeos.

Aquesta nit, al Jamboree, en Joan Chamorro ha presentat una banda amb tres músic italians consolidats. Es tracta de Luigi Grasso, al saxo alt, el seu germà Pasquale Grasso, a la guitarra i Luca Pisani, al contrabaix. La formació s’ha anat completant, amb canvis segons els temes, amb nois i noies de la Sant Andreu Jazz Band. Hem pogut escoltar Joan Martí i  Marçal Perramon als saxos, Joan Mar Sauqué i Víctor Carrascosa (només 13 anys!) a la trompeta, Rita Payes al trombó i com a cantant (magnífica veu) i  Joan Codina al trombó. Tots ben acompanyats per Esteve Pi a la bateria.

Han tocat, entre d’altres, temes de Tad Dameron, com Lady Bird o Hot House, o Round Midnight,  de Thelonius Monk, amb arranjaments del mateix Luigi Grasso. La sala estava plena i hem pogut gaudir d’un concert extraordinari, d’aquests que recordaré. En Chamorro va anunciar que en els propers mesos farà més concerts al Jamboree. Està anunciat un amb Rita Payes els dies 10 i 11 de març , un altre amb Andrea Motis i Perico Sambeat els dies 6, 7 i 8 d’abril  i també amb Èlia Bastida, Andrea Motis, Luigi Grasso, Ignasi Terraza i més músics de la Sant Andreu Jazz Band els dies 18 i 19 de maig.

No me’ls penso perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *