Paraules encadenades

Aquesta és una de les primeres obres de Jordi Galceran. Amb ella, va guanyar l’any 1995 el premi Born de teatre i el 1996, el premi de la crítica Serra d’Or a la millor obra en llengua catalana. Es va estrenar al Romea l’any 1998, amb Jordi Boixaderas i Emma Vilarasau, i Marta Calvó també la va interpretar.

El que m’ha agradat més

La bona interpretació de David Bagés i Mima Riera. També l’escenografia i la tensió que aconsegueix la direcció.

El que m’ha agradat menys

Alguns fragments del text. He trobat que s’abusa una mica dels girs sorprenents. N’hi ha tants que ja te’ls esperes!

 

Autoria: Jordi Galceran. Direcció: Sergi Belbel. Repartiment: David Bagés i Mima Riera. Escenografia: Max Glaenzel. Il·luminació: Kiko Planas. Espai sonor: Jordi Bonet. Audiovisuals: Oriol Paulo. Caracterització: Toni Santos. Ajudant de direcció: Antonio Calvo. Regidoria: Ingrid Marín. Producción executiva: Íngrid Marín. Cap de producció: Nati Sarriá. Direcció de producció: Josep Domènech.

Imatges i comentaris

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *