Un tret al cap

Aquesta obra d’en Pau Miró representa, segons ha dit ell mateix, el començament d’un nou cicle creatiu. Per mi, l’encerta plenament. Abarca el tema de la integritat professional, concretament en el periodisme, i que es podria traslladar a més activitats de la vida. La veritat, la sinceritat i la necessitat es barregen en aquestes tres dones, d’edats i problemàtiques ben diferents.

El que m’ha agradat més

Sens dubte, la interpretació de totes tres. Només per assaborir el seu treball ja val la pena anar-hi. El text, la direcció i l’escenografia  també estan força bé.

El que m’ha agradat menys

Tal vegada el personatge, no la interpretació, de la Mar Ulldemolins és el que menys treballat està en el text. El piano no em molesta, però no és necessari.

 

Autoria: Pau Miró. Direcció: Pau Miró. Repartiment: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins (Veu en off: Jordi Bosch). Escenografia: Sebastià Brosa. Il·luminació: David Bofarull. Espai sonor: Marta Folch. Audiovisuals: Taller Estampa. Caracterització: Toni Santos. Ajudant de direcció: Alicia Gorina. Regidoria: Rubén Homar.

Imatges i comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *